Akciók és utalványok

Törzsvendég-kártya

A törzsvendég-kártyákkal a  leghűségesebb korzózókat jutalmazzuk. Számukra ugyanis minden 5. séta ingyenes lesz.

A kártyával össze kell gyűjteni négy fizetett sétán a bélyegző lenyomatokat, ezek után az ötödik sétán való részvétel ingyenes!

A törzsvendég-kártyához a séták indulásakor lehet hozzájutni. Kérjük érdeklődjenek a sétajegy megvásárlásakor a helyszínen.

A kedvezmény az esetleges belépőjegyekre nem vonatkozik!

Ajándék Sétautalvány

Kedves Korzózók!

Ajándék Sétautalvány vásárlásával meglepheti családtagjait, barátait, kollégáit vagy akár üzleti partnereit. Tematikus eseményeinken megismerkedhetnek a minket körülvevő építészeti remekművekkel, a kecses és harmonikus formákkal vagy akár a rejtett kincsekkel. Kellemes hangulatú és tartalmas sétáinkkal igyekszünk felejthetetlen élményt nyújtani megajándékozottjának.

Az ajándék sétautalvány megrendelhető:

Elektronikus formában, PDF formátumban a megadott e-mail címre küldve 2900 Ft értékben:

Papír ajándékkártya formában, a megadott postacímre küldve, 3450 Ft értékben. Az összeg tartalmazza a postai költségeket.

Az utalvány a kiállítás napjától egy évig, az utalvány értékének megfelelő sétajegyre váltással bármelyik sétánkra felhasználható, kivéve a "Bámulatos Bazilika, orgonakoncerttel" sétát. Utóbbi séta kiválasztása esetén a különbözet megfizetésével van lehetőség a sétán való részvételre. Az utalvány a belépőjegyek árát nem tartalmazza.
Az utalvány ára 2020. február 1.-től 2900 Ft.
Felhívom figyelmét, hogy a sétákon való részvétel regisztrációhoz kötött és ez az Ajándék Sétautalvánnyal rendelkezőkre is vonatkozik. Az utalványok egyedi sorszámmal vannak ellátva, viszont nem névre szólnak ezért átruházhatóak, viszont pénzre nem válthatóak. 
Elvesztésük esetén pótlásukra nincs lehetőség.

FIGYELEM!

A 2019-ben kiállított valamennyi ajándékkártya érvényességi ideje 2020.dec.31.!

Legyél te az első, aki értesül az újdonságokról!

Iratkozz fel Hírlevelünkre!