Akciók és utalványok

Törzsvendég-kártya

Örömmel jelentjük, hogy elkészültek a törzsvendég-kártyák, melyekkel a leghűségesebb korzózókat jutalmazzuk. Számukra ugyanis minden 5. séta ingyenes lesz.

A kártyával össze kell gyűjteni négy fizetett sétán a bélyegző lenyomatokat, ezek után az ötödik sétán való részvétel ingyenes!

A törzsvendég-kártyához a séták indulásakor lehet hozzájutni. Kérjük érdeklődjenek a sétajegy megvásárlásakor a helyszínen.

A kedvezmény az esetleges belépőjegyekre nem vonatkozik!

Ajándék Sétautalvány

Kedves Korzózók!

Ajándék Sétautalvány vásárlásával meglepheti családtagjait, barátait, kollégáit vagy akár üzleti partnereit. Tematikus eseményeinken megismerkedhetnek a minket körülvevő építészeti remekművekkel, a kecses és harmonikus formákkal vagy akár a rejtett kincsekkel. Kellemes hangulatú és tartalmas sétáinkkal igyekszünk felejthetetlen, élményt nyújtani megajándékozottjának.

A KORZÓZZ VELÜNK OLDALA  JELENLEG ÁTSZERVEZÉS ALATT VAN, EZÉRT A SÉTAUTALVÁNY MEGRENDELHETŐSÉGE EGY IDEIG SZÜNETEL.  KÉRJÜK, NÉZZÉK EL EZT NEKÜNK.Az utalvány a kiállítás napjától egy évig, az utalvány értékének megfelelő sétajegyre váltással bármelyik sétánkra felhasználható. Magasabb értékű séta kiválasztása esetén a különbözet megfizetésével van lehetőség a sétán való részvételre. A belépőjegyek árát nem tartalmazza.
Az utalvány értéke 2800 Ft.
Felhívom figyelmét, hogy a sétákon való részvétel regisztrációhoz kötött és ez az Ajándék Sétautalvánnyal rendelkezőkre is vonatkozik. Az utalványok egyedi sorszámmal vannak ellátva, viszont nem névre szólnak ezért átruházhatóak, viszont pénzre nem válthatóak. 
Elvesztésük esetén pótlásukra nincs lehetőség.

Facebook lájkolóink, követőink és az események nyilvános megosztói között eseményenkét kisorsolunk egy ingyenes sétajegyet, mely bármelyik sétánkra beváltható!

Az akció 2017 máj. 31-ig érvényes

Minden egyéb akciónkról és egyes aktualitásokról, érdekes információkról, hírekről a Facebookon is értesülhettek! 

Az általatok a sétáinkon készített képeiteket is a Facebook oldalunkra tudjátok feltölteni, mellyel további kedvezményekben részesülhettek.

Legyél te az első, aki értesül az újdonságokról!

Iratkozz fel Hírlevelünkre!