Esőgarancia


A séta lebonyolítását jelentősen ellehetetlenítő, viharos, erős esőzés esetén új (hasonló) időpontot jelölünk ki, amiről minden résztvevőt kiértesítünk. Ha úgy ítéljük meg, hogy csak szemerkél az eső, de amúgy kellemes az időjárás, akkor megtartjuk a sétát, és nem küldünk e-mailt.

Ha menet közben lépne fel jelentősen zavaró, nem szűnő esőzés (ami nem valószínű, mert azt azért már lehet látni előre), akkor a sétán résztvevőknek lehetőségük van egy következő időpontban meghirdetetett, azonos tematikájú sétára beregisztrálni, és a szabad helyek függvényében azon ingyenesen részt venni. Arról, hogy szükséges-e a sétát félbeszakítani, és egy másik időpontot kijelölni, a szervezők döntenek.

Szeretnénk felhívni a vidékről érkezők figyelmét arra, hogy a séta megtartását nem tudjuk 100%-ban garantálni, mivel szabadtéri eseményről van szó, így előfordulhat - a fent leírtak alapján -, hogy le kell mondanunk vagy félbe kell szakítanunk az eseményt. Kérjük, hogy indulás előtt tájékozódjanak arról, hogy milyen idő várható, és ha kétségük merül fel a séta megtartásával kapcsolatban, hívják nyugodtan az ügyeleti számunkat: +36-202234745. A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

Ha szükségesnek tartjuk lefújni a sétát, erről a sétára regisztráltakat e-mailban is tájékoztatjuk, de az e-mailek érkezési időpontjáért garanciát vállalni nem tudunk. Kérdés esetén telefonon is elérhetőek vagyunk: +36 202234745

Célunk, hogy minden Korzózó remekül érezze magát, és ehhez minden tőlünk telhetőt biztosítsunk.