Horváth Andrea

Horváth Andrea

idegenforgalmi szakértó

Okleveles külkereskedelmi üzemgazdászként végeztem – de egy percig nem dolgoztam a szakmámban, már ez a megnevezés is unalmas. Nem érdekelt.

Annál jobban a színház, a kultúra, az utazás, az idegenforgalom.

Így aztán nagyon gyorsan "átnyergeltem " - dolgoztam, mint szimfonikus zenekarok turnéinak szervezője, budapesti idegenvezető, utazási irodai alkalmazott, konferencia – és rendezvényszervező.

És aztán jött a nagy fordulat: állást kaptam a Royalban, vagy mai hivatalos nevén a Corinthia Hotel Budapestben. Hosszú éveken keresztül szerveztem a lehető legkülönbözőbb rendezvényeket: tanácskozás, sajtókonferencia, koncert, kiállítás és sok sok esküvő.

Az eseményeken résztvevők – még az esküvők esetében is – nagyon sokszor külföldi volt. Imádtam nekik "eladni" a várost, megszervezni budapesti programjaikat.

Mert ez a város, számos csodát rejt. A hidak, a szecesszió, a Margitsziget vagy akár a Csikágó – mind mind ezernyi mese, érdekes szerepelő, minden ház mesél valamiről.

Közben beutaztam a világot – csak Ausztráliában nem jártam a földrészek közül. Megismertem mások történelmét, kultúráját, szokásaikat, ételeiket…. mert hiszen ahogyan az elején írtam, csak ez érdekel.  



Melyik sétán találkozhatunk Horváth Andreával?