Online megrendelés

Az Ajándék Sétautalvány megvásárlásának lehetőségei:

Amennyiben 10 db-nál több utalványt kíván vásárolni, akkor megkérném, hogy előtte egyeztessünk az info@korzozzvelunk.hu címen. 

 • készpénzzel:

  Minden séta indításakor a helyszínen van lehetőség Ajándék Sétautalvány vásárlására nyugta vagy számla ellenében.

 • előreutalással:
  Ehhez a lentebb található Online megrendelő kitöltése szükséges, ahol megadja az alábbi átvételi lehetőségek közül azt, amelyik Önnek a megfelelő. Az Ön által megadott email címre kiküldünk egy Fizetési Bekérőt amely tartalmazza a teljes fizetendő összeget (az utalványok árát és az átvételi mód alapján meghatározott többlet költséget). Az utalás megérkezése után az átvételt a kiválasztottak szerint lebonyolítjuk. Valamint a megadott adatai alapján elkészítjük számláját, melyet szintén az utalvány átvételekor kap meg.

 • - átvétel postai kézbesítéssel: Ebben az esetben a teljes összeg átutalása után postán küldjük ki az Ajándék Sétautalványt és a számlát a megadott postázási címre. Ennek költsége 550 Ft/csomag.
 • - átvétel a séták indulásának helyszínén: Ebben az esetben a teljes összeg átutalása után egy előre egyeztetett időpontban a séták indításának valamelyik helyszínén az utalványok és a számla átvehető. Ennek további költsége nincs.
 • - átvétel egy átvételi ponton: Ebben az esetben a teljes összeg átutalása után az Ajándék Sétautalványt eljuttatjuk a kiválasztott átvételi pontra, majd küldünk egy e-mait amint utalványa megérkezett partnerünkhöz, ahol átveheti azt. Ennek további költsége nincs.
 • Átvételi pont: (ezeket a helyszíneket folyamatosan bővíteni fogjuk)
  * Óbuda Antikvárium * - Budapest, Óbuda, Lajos utca 49/B.

Ajándék Sétautalvány megrendelése

Kérjük, pontosan adja meg adatait.
Ellenőrizze rendelésének elküldése előtt, hogy az e-mail címét jól adta-e meg, mert ezen tudunk Önnel kapcsolatba lépni kérdés vagy pontosítás esetén. 

Online megrendelő

Fizetés banki átutalással